Nyaralás az Adrián

2021. augusztus 17-20.  4 nap / 3 éj   

 

1. nap: Rövid pihenőkkel a déli órákban érkezünk tengerparti szállodánkba. Délután hajókirándulást szervezünk üvegfenekű hajóval. Vacsoránk elfogyasztása után este városnéző sétát teszünk Omisalj városkában.
2. nap: Reggelink elfogyasztása után kirándulást szervezünk a Plitvicei - tavakhoz. A tórendszer bejárása gyalogosan, elektromos kisvonattal és hajóval történik. Késő délután indulunk vissza szálláshelyünkre.
Program ára: 6.900 Ft + 300 kuna belépő. Minimum létszám: 20 fő
3. nap: Kora reggel indulunk Pulába, az Isztriai-félsziget legnagyobb városában. Az óvárosban több római kori műemlék található. A városnézés után rövid szabadidő Pulában. Délután látogatás a Brioni-szigeteken. A szigetcsoportot az 1980-as évekig turisták nem látogathatták, hiszen Jugoszlávia elnökének, Titónak itt volt a magánrezidenciája. Utazás autóbusszal egy hangulatos halászfalu, Fažana kikötőjébe. Átkelés a közeli Nagy-Brioni szigetre. Először egy kisvonattal utazunk körbe, közben gyönyörködünk a sziget pompás mediterrán és egzotikus növényzetében. Megnézzük a mini szafari-parkot, a római és bizánci kori maradványokat, a Szent Germana-templomot, a Természettudományi Múzeumot és a Tito életével kapcsolatos fényképkiállítást. Kis sétát teszünk az egykori kőbányához, az 1600 éves olajfához és a híres pínea fenyőfasorhoz.
Program ára: 6.900 Ft + belépő Minimum létszám: 25 fő
4. nap: Svédasztalos reggelink elfogyasztása után kiköltözünk a szobákból, de fürdőzési, vásárlási ebédelési lehetőséget biztosítunk kora délutánig a szállodánk strandján. Hazautazás..

Utazás: luxus kivitelű autóbusszal

Felszállóhelyek: Nagykőrös, Kecskemét

Szállás: 2 ágyas, tusolós szobákban

Ellátás: svédasztalos félpanzió

2021. augusztus 17-20. Részvételi díj: 79.900 Ft/fő

Utasbiztosítás: 2.400 Ft/4 nap

Törzsutas kedvezmény: 3.000 Ft/fő

 

  

 A programok sorrendje felcserélődhet, előre nem látható okok miatt változhat!

Az utazás min. 35 fő részvételével indul.

 Utolsó módosítás dátuma: 2021.05.31.