Kis-Balaton és a keszthelyi Festetics kastély
2024. június 01. (szombat)
2024. október 23. (szerda)
  
Kora reggeli órákban találkozunk, hogy időben megérkezzünk a Balaton-felvidéki Nemzeti Parkba - Fenékpusztára. Helyi szakvezetőnk segítségével betekintést nyerünk a terület páratlan táji és természeti értékeket felvonultató világába. A kirándulás keretében bemutatjuk a Diás-szigeten lévő „Matula kunyhót”, valamint a „Berek” írója, Fekete István és a természettudós Vönöczky Schenk Jakab emlékszobáját is. (kb. 3 órás autóbuszos túra, rövid könnyű sétával). Innen Keszthelyre tartunk, ahol kis buszos városnézés után a Helikon kastélyt és újdonságait látogatjuk. Érkezésünkkor először megebédelünk a kastély melletti étteremben, majd tárlatvezetőnkkel a kastély legimpozánsabb termeibe tartunk. Fakultatív: a szabadidőben Pálmaház látogatás (nyugdíjas 1.250 Ft). Sétálunk a keszthelyi mólónál, majd hazautazás. 
Utazás: luxus kivitelű autóbusszal
Felszállóhelyek: Nagykőrös, Kecskemét, Cegléd
Részvételi díj:  17.900 Ft/fő
Fakultatív étkezés: kb. 4.500 Ft
Belépők: kb. 7.500 Ft, nyugdíjas/diák kb 4.500 Ft

 A programok sorrendje felcserélődhet, előre nem látható okok miatt változhat!

Az utazás min. 35 fő részvételével indul.
Az árak tájékoztató jellegűek, a változtatás jogát az iroda fenntartja. Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák (foglalási díj, helyi idegenvezető, szervezési költség). A belépők a helyszínen fizetendők.
A kedvezményes jegyek igénybevételéhez minden esetben szükséges a jogosultság igazolása! (gyerek: útlevél; diák: diákigazolvány, nyugdíjas: nyugdíjas igazolvány)

 Utolsó módosítás dátuma: 2024.03.20.