Dobsinai jégbarlang - Betléri kastély
2024. június 08. (szombat)
    
A kora reggeli órákban indulunk el a szlovák karsztvidékre. 969 méteres tengerszint feletti magasságban elérjük a Felvidék egyik legszebb természeti látványosságát: a Dobsinai Jégbarlangot. Bejáratát kb 20 perces, kissé kaptatós sétával érjük el. A felszíntől mindössze néhány tíz métert ereszkedünk le a föld alá és nyomban a hideg jég birodalmában találjuk magunkat. A 30 perces túra alatt számos lenyűgöző rész látható a néhol 25 méter vastagságot elérő jégtömbök között. Következő állomásunk a betléri kastély lesz. Egy finom ebéd elfogyasztása után átsétálunk a 70 hektáros angolpark közepén húzódó 18. századi főúri rezidenciához. Szép bútorok, képek, műkincsek, korabeli fegyverek, vadásztrófeák láthatók. Kastélylátogatásunk után rápillantunk Krasznahorka büszke várára. Kellemes esti órákban érkezünk haza.
 
Utazás: luxus kivitelű autóbusszal
Felszállóhelyek: Nagykőrös, Kecskemét, Cegléd
Részvételi díj:  26.500 Ft/fő
Törzsutas kedvezmény 1.000 Ft/fő
Biztosítás:  700 Ft/fő
Fakultatív étkezés: kb. 15 €
Belépők: kb. 22 €

 A programok sorrendje felcserélődhet, előre nem látható okok miatt változhat!

Az utazás min. 35 fő részvételével indul.
Az árak tájékoztató jellegűek, a változtatás jogát az iroda fenntartja. Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák (foglalási díj, helyi idegenvezető, szervezési költség). A belépők a helyszínen fizetendők.
A kedvezményes jegyek igénybevételéhez minden esetben szükséges a jogosultság igazolása! (gyerek: útlevél; diák: diákigazolvány, nyugdíjas: nyugdíjas igazolvány)

 Utolsó módosítás dátuma: 2024.03.20.