Laxemburgi kastély és a Seegrotte tavasbarlang
2024. július 06. (szombat)
2024. szeptember 14. (szombat)
  

Kora reggel indulunk el Ausztriába, Európa legimpozánsabb császári kastélyába, a laxenburgi palotába. Sissi és Ferenc József itt töltötték a mézesheteiket, valamint itt született meg fiuk Rudolf főherceg. A kastély berendezése páratlan gazdagságáról híres. Bejárjuk legfontosabb épületét melyet II. Ferenc császár építtetett egy középkori lovagvár mintájára, a kastélytó közepén kialakított mesterséges szigetre. Eredeti berendezésű termeit múzeumként tekinthetjük meg, ezeket sokan csak „Ausztria kincsesházaként” emlegetik. A kastélyt helyi idegenvezetővel látogatjuk meg, a park látnivalóit pedig panorámavonattal járjuk be. Innen Hinterbühl-be vezet utunk. Ez a kis település tavas-barlangjáról lett nevezetes, amikor 1912-ben kétszintes földalatti tórendszer keletkezett. A tavas-barlangot motoros kishajóval járjuk be. Csoki vásárlás után hazaindulunk. 
Utazás: luxus kivitelű autóbusszal

Felszállóhelyek: Nagykőrös, Kecskemét, Cegléd
Részvételi díj:  26.600 Ft/fő
Biztosítás: 700 Ft
Fakultatív étkezés: kb. 17€
Belépők: kb. 35 €

 A programok sorrendje felcserélődhet, előre nem látható okok miatt változhat!

Az utazás min. 35 fő részvételével indul.
Az árak tájékoztató jellegűek, a változtatás jogát az iroda fenntartja. Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák (foglalási díj, helyi idegenvezető, szervezési költség). A belépők a helyszínen fizetendők.
A kedvezményes jegyek igénybevételéhez minden esetben szükséges a jogosultság igazolása! (gyerek: útlevél; diák: diákigazolvány, nyugdíjas: nyugdíjas igazolvány)

 Utolsó módosítás dátuma: 2024.03.20.