Balatoni álom
2024. augusztus 03. (szombat)
  
Reggeli indulásunkat követően rövid pihenőt tartva utazunk Balatonfüredig. A Balaton egyik legszebb városában, a füredi sétányon található kikötőben szállunk be az elegáns luxus yachtokba. A Tihanyi csatornát átszelve hajózunk a Balaton közepébe, ahol lehorgonyzunk, és fürdőzésre nyílik lehetőség. Közben humoros kapitányaink kedves sztorikkal szórakoztatnak minket, és  friss üdítőt szolgálnak fel nekünk. 2 órás hajózásunk a Tihanyi kikötőben ér véget, ahol először felkeressük a Tihanyi Bencés Apátságot. Az Apátság megtekintése után sétát teszünk az Apátságot és a Visszhang-dombot összekötő Pisky sétányon. A Visszhang–dombon kipróbálhatjuk a híres Tihanyi visszhangot. Innen nem messze megtekinthetjük a Kálvária dombot és utána megkóstolhatunk egy finom süteményt vagy ihatunk egy kávét a méltán híres Rege cukrászdában. Mesés élményben lesz részünk a tihanyi  hatalmas levendulamezőt látva, ahol szüretelhetünk is a kék levendulacsodákból, a  megvásárolt zsákokba. Egy finom estebéd elfogyasztása után, a balatoni borokat is megkóstolva, utazunk haza.
Figyelem! Az utat hajózás nélkül is lehet foglalni!.
Utazás: luxus kivitelű autóbusszal
Felszállóhelyek: Nagykőrös, Kecskemét, Cegléd
Részvételi díj:  19.900 Ft/fő + 17.500 luxus yacht
Fakultatív ebéd: kb. 5.500 Ft
Belépők: kb. 2.900 Ft, nyugdíjas/gyerek 1.800 Ft

 A programok sorrendje felcserélődhet, előre nem látható okok miatt változhat!

Az utazás min. 35 fő részvételével indul.
Az árak tájékoztató jellegűek, a változtatás jogát az iroda fenntartja. Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák (foglalási díj, helyi idegenvezető, szervezési költség). A belépők a helyszínen fizetendők.
A kedvezményes jegyek igénybevételéhez minden esetben szükséges a jogosultság igazolása! (gyerek: útlevél; diák: diákigazolvány, nyugdíjas: nyugdíjas igazolvány)

 Utolsó módosítás dátuma: 2024.03.14.