Óriás cseppkőbarlang a Tátrában
2024. auguszus 24. (szombat)
  

Ezért a természeti csodáért kelünk ma útra, közbeiktatva több szemet gyönyörködtető programot. Így betérünk a középkori magyar királyság híres bányavárosába, Zólyomlipcse-be hogy „egekbe érő „várkastélyában sétálhassunk (13. századi, különleges,fenséges panoráma tárul a környékre). Majd megcsodáljuk Európa legszebb és legnagyobb cseppkőbarlangját a Deményfalvi-völgyben. A Szabadság Cseppkőbarlang az Unesco-világörökség része, melynek felújítását ez év első felében fejezik be. Sztrapacskát és knédlit kóstolhatunk estebédre egy tipikus szlovák étteremben (fakultatív). Hazaútban sajtot, friss kalácsot vásárolunk egy farmon.

Utazás: luxus kivitelű autóbusszal
Felszállóhelyek: Nagykőrös, Kecskemét, Cegléd
Részvételi díj:  28.200 Ft
Biztosítás:  700 Ft
Fakultatív étkezés:  kb. 14 €
Belépő:  kb. 20 €
  
A programok sorrendje felcserélődhet, előre nem látható okok miatt változhat!
Az utazás min. 35 fő részvételével indul.
Az árak tájékoztató jellegűek, a változtatás jogát az iroda fenntartja. Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák (foglalási díj, helyi idegenvezető, szervezési költség). A belépők a helyszínen fizetendők.
A kedvezményes jegyek igénybevételéhez minden esetben szükséges a jogosultság igazolása! (gyerek: útlevél; diák: diákigazolvány, nyugdíjas: nyugdíjas igazolvány)
 Utolsó módosítás dátuma: 2024.03.14.