Kisvonattal a Morgó-patak völgyében
2024. szeptember 07. (szombat)
  
Kényelmes reggeli időpontban indulunk, Kismarosig utazunk buszunkkal, majd átszállunk a Királyrétre induló kisvonatra. Börzsönyi tájakon, a Morgó-patak völgyében zakatolunk, Szokolya község hangulatos főutcáján végighaladva. Mintegy fél óra alatt jutunk el Királyrétig.  Szakvezető kísér minket a Látogatóközpontban és a tanösvényen, a közelben csordogáló Morgó-patakig. Majd egy újabb kaland vár  ránk az országhatáron túl. Kb 1 óra buszozás után érkezünk a szlovák Zselizre, a Sacher-torta megálmodójának (Franz Sacher az Esterházy család cukrásza) városába. Polka Pál múzeumigazgató fogad minket aki bemutatja a felújítás alatt álló Esterházy kastélyt és a sok érdekességet rejtő múzeumot, miközben megkóstoljuk az eredeti recept alapján készült Sacher tortát. Itt fogunk ebédelni is. Hazaérkezésünk kb. 21.00 órára várható.
 
Utazás: luxus kivitelű autóbusszal
Felszállóhelyek: Nagykőrös, Kecskemét, Cegléd
Részvételi díj:  26.900 Ft/fő (minden az árban: kisvonat, belépők, ebéd, torta, biztosítás)
Törzsutas kedvezmény:  900 Ft/fő

 A programok sorrendje felcserélődhet, előre nem látható okok miatt változhat!

Az utazás min. 35 fő részvételével indul.
Az árak tájékoztató jellegűek, a változtatás jogát az iroda fenntartja. Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák (foglalási díj, helyi idegenvezető, szervezési költség). A belépők a helyszínen fizetendők.
A kedvezményes jegyek igénybevételéhez minden esetben szükséges a jogosultság igazolása! (gyerek: útlevél; diák: diákigazolvány, nyugdíjas: nyugdíjas igazolvány)

 Utolsó módosítás dátuma: 2024.03.14.