Sándor Palota - Országház - Városliget 
2024. szeptember 15. (vasárnap)
    
Reggeli órákban indulunk. Programunkat egy különleges sétával kezdjük a Parlament épületében. Olyan helyeket és anekdotákat fogunk most megismerni, melyeket csak egy évben egyszer mutatnak meg a nagyközönségnek. Innen Budára tartunk, a Sándor Palota bejárására. Megismerkedhetünk a 2002-ben újjászületett Sándor-palota történetével, körbejárhatjuk az évszázadokon át reprezentatív funkciót betöltő történelmi helyiségeket. Ebédelünk, majd a Városligetbe utazunk. Megérkezve, először a főváros legszebb szecessziós villáját mutatjuk be Önöknek, a benne az ország legnagyobb magánkézben levő Zsolnay kiállítással. Végül a   „Modern Budapest” új épület együtteseibe engedünk bepillantást nyerni. Hazaérkezésünk 20.00 óra körül lesz várható.
 
Utazás: luxus kivitelű autóbusszal
Felszállóhelyek: Nagykőrös, Kecskemét, Cegléd
Részvételi díj:  13.500 Ft/fő
Törzsutaskedvezmény:  500 Ft/fő
Fakultatív ebéd: kb. 5.500 Ft
Belépők: kb. 5.000 Ft

 A programok sorrendje felcserélődhet, előre nem látható okok miatt változhat!

Az utazás min. 35 fő részvételével indul.
Az árak tájékoztató jellegűek, a változtatás jogát az iroda fenntartja. Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák (foglalási díj, helyi idegenvezető, szervezési költség). A belépők a helyszínen fizetendők.
A kedvezményes jegyek igénybevételéhez minden esetben szükséges a jogosultság igazolása! (gyerek: útlevél; diák: diákigazolvány, nyugdíjas: nyugdíjas igazolvány)

 Utolsó módosítás dátuma: 2024.03.14.