Utazásunk alatt a Mihalkó Kalaposház-ban hazánk egyedülálló kultúr- és ipartörténeti érdekességével a pásztorkalapok és más kalapok készítésének fortélyaival ismerkedünk, Nádudvaron fekete kerámia műhelyt látogatunk vásárlási lehetőséggel.

„Zsuzsi vonattal” a Debreceni Nagyerdőben

All inclusive utazás

2021. augusztus 25., október 16.

 

Utazásunk alatt a Mihalkó Kalaposház-ban hazánk egyedülálló kultúr- és ipartörténeti érdekességével a pásztorkalapok és más kalapok készítésének fortélyaival ismerkedünk, Nádudvaron fekete kerámia műhelyt látogatunk vásárlási lehetőséggel. A Debreceni Nagyerdő extra programokkal, páros kolbász kóstolóval vár minket. A  Zsuzsi Erdei Kisvasúttal az Erdőspuszták festői szépségű tájain kalandozunk. Az Erdőspuszták nyugati szélén a Csörsz árkát, vagyis  az Ördögárok ókori  földsáncrendszerét is megtekintjük. Az Alföldön megtelepedett szarmata törzsek építették körbe magukat ezzel a közel 1400 km hosszú védelmi rendszerrel északon és keleten, hogy a germánok északról fenyegető betörései ellen védekezzenek. Egy páratlan élményvilággal ajándékozza meg utasainkat a Hármashegyaljai végállomásnál, a tábortűzi romantikában szabadtűzön főtt slambucos vacsora...

Utazás: luxus kivitelű autóbusszal

Felszállóhelyek: Nagykőrös, Kecskemét, Cegléd

Részvételi díj: 15.000 Ft All inclusive
Magában foglalja: utazás teljes költségét, vonatozást, idegenvezetést, csoportkísérést, kolbászkóstolót, belépőket, vacsorát, és italt (pohár bort, ásványvizet).

 

A programok sorrendje felcserélődhet, előre nem látható okok miatt változhat!

Az utazás min. 35 fő részvételével indul.

Utolsó módosítás dátuma: 2021.02.26.