Tavirózsák között a Tisza-tavon

2023. július 15. (szombat)

    

Reggeli órákban Magyarország második legnagyobb tavához kirándulunk, mely szárazföldön és vízen is egyaránt felejthetetlen élményeket ígér számunkra. A Tisza-tó vadregényes élőhellyé nőtte ki magát, amelynek árteres területe, nádasai milliónyi madár lakhelyéül szolgálnak.  Poroszlóra érkezve először Európa legnagyobb édesvízi akváriumát látogatjuk.  1 millió liter össztérfogatú rendszerében óriás vizák, balinok, csukák és harcsák mellett vidrák és hódok is helyet kaptak. Részt veszünk egy 3D-s filmvetítésen is, mely után alig várjuk, hogy testközelből élvezhessük a mesés természetet. Ezután egy kedves udvarházban megebédelünk. Délután tapasztalt vezetőinkkel, 8 személyes kishajókkal vízre ereszkedünk a Tisza-tó legromantikusabb részén, ahol  a fehér tündérrózsák virágzásában gyönyörködhetünk.  Hajóink neszére a nádasból madarak röppennek fel, melyet az itt lakó békák különféle fajainak éneke kísér. Innen továbbállva a Füzes család Sajt- és Élmény műhelyét látogatjuk, ahol igazi, minőségi kézműves termékek várnak ránk. Betérünk a Rétesházba is, a nyugalom portára, mely garantálja a boldogságot minden négyzetméteren. Hazaérkezésünk 20.00 óra körül várható.

Utazás: luxus kivitelű autóbusszal
Felszállóhelyek: Nagykőrös, Kecskemét, Cegléd
Részvételi díj:  13.500 Ft/fő csónakázással
Törzsutas kedvezmény: 500 Ft/fő
Ebéd: kb. 4.500 Ft
Belépők:  3.600 Ft, kedvezményes 3.200 Ft, 

 A programok sorrendje felcserélődhet, előre nem látható okok miatt változhat!

Az utazás min. 35 fő részvételével indul.
Az árak tájékoztató jellegűek, a változtatás jogát az iroda fenntartja. Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák (foglalási díj, helyi idegenvezető, szervezési költség). A belépők a helyszínen fizetendők.
A kedvezményes jegyek igénybevételéhez minden esetben szükséges a jogosultság igazolása! (gyerek: útlevél; diák: diákigazolvány, nyugdíjas: nyugdíjas igazolvány)

 Utolsó módosítás dátuma: 2023.04.14.