Advent Mariazell-ben
2022. december 10. (szombat)
  

Reggel 04.00 órai indulás után rövid pihenőkkel utazunk Ausztriába, Gloggnitz városában meglátogatjuk a Lindt csokoládégyár mintaboltját. Kedvezményes vásárlásra nyílik lehetőség. Továbbutazva varázslatos tájak közt vezet utunk Mariazellbe. Legfontosabb műemléke és jelképe a háromtornyú bazilika, a bazilika közelében fakad a Szent Kút, vízének gyógyító erejében évszázadok óta hisznek, a zarándokok gyakran visznek haza is belőle. A templom előtti hangulatos főtéren áll Ausztria legnagyobb adventi koszorúja. Kis sétával jutunk a Kálvária hegyre - itt tekinthető meg a mechanikus betlehem, melynek érdekessége a 300 darab szépen faragott, mozgó figura. Mariazell mézeskalácssütői, gyertyaöntői és likőrkészítői évszázados hagyományok ápolnak. A városnézés után egy likőrüzembe látogatunk. Szabadidő alatt elmerülhetünk a bazilika előtti nagyszabású adventi vásári forgatagban, majd lehetőség lesz a híres Pirker mézeskalács manufaktúrába látogatni. Egy finom ünnepi vacsora elfogyasztása után búcsúzunk a díszes fényárban pompázó Mariazeltől.

Utazás: luxus kivitelű autóbusszal
Felszállóhelyek: Nagykőrös, Kecskemét, Cegléd
Részvételi díj ár:  22.500 Ft
Biztosítás: 600 Ft
Belépők+ebéd: kidolgozás alatt
   
A programok sorrendje felcserélődhet, előre nem látható okok miatt változhat!
Az utazás min. 35 fő részvételével indul.
Az árak tájékoztató jellegűek, a változtatás jogát az iroda fenntartja. Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák (foglalási díj, helyi idegenvezető, szervezési költség). A belépők a helyszínen fizetendők.
A kedvezményes jegyek igénybevételéhez minden esetben szükséges a jogosultság igazolása! (gyerek: útlevél; diák: diákigazolvány, nyugdíjas: nyugdíjas igazolvány)
 Utolsó módosítás dátuma: 2022.10.17.