Szafaribuszos kirándulás a Bükkben
Semmi gyaloglás - ha nem akarsz-, mégis mindenhová eljutsz!
2022. június 26. (vasárnap)
  

Kalandozásra indulunk egy fantasztikus jármű fantasztikus sofőrjével - úttalan utakon a Bükkben. Könnyű kirándulás, maximum 200-300 méter gyalogos szakaszokkal, de az is csak akkor, ha szeretne közelebb sétálni a látványosságokhoz.

Autóbusszal indulunk Noszvajra. Felfedező túránkat innen a hegyen-völgyön át sikló Szafari busszal folytatjuk. Egy fantasztikus jármű fantasztikus sofőrjével - úttalan utakon a Bükkben. Könnyű kirándulás, maximum 200-300 méter gyalogos szakaszokkal, de az is csak akkor, ha szeretne közelebb sétálni a látványosságokhoz. Noszvaj - Bogács-Cserépfalu - útvonalon járunk a Milleneumi kilátó, Nóta-aréna, Kőporbarlang/luk/, Ördögtorony-kaptárkő, Mész-patak szurdoka, Hor-völgy, Subalyuk barlang, Kőfejtő látványát. Ebédelünk egy finomat, majd fagyizunk, sütizünk Eger főterén. Innen Egerszalókra tartunk, hogy a különleges látványt nyújtó só-dombon sétáljunk. A forró, ásványi anyagokban igen gazdag termálvíz folyamatosan építi az impozáns, csipkézett, fehér képződményeket. Az esti órákban, nem túl későn érkezünk haza.

Ajánlott öltözék: sportos, kényelmes ruházat, bokát fogó sportcipő. Esőkabát ajánlott. A buszon szükség lehet plédre, sapkára, kendőre, napszemüvegre!

Vásárlási lehetőség: Noszvajon helyi termékekből (sajtok, kolbász, szalonna, sonka, péksütemény, kenyérféle, zöldségféle, lekvárok, mézek,  szörpök….).

Utazás: luxus kivitelű autóbusszal
Felszállóhelyek: Nagykőrös, Kecskemét, Cegléd
Részvételi díj:  9.900 Ft
Törzsutas kedvezmény: 500 Ft/fő
Fakultatív ebéd:  kb. 2.500 Ft
Kisvonat:  kb. 3.500 Ft
   
A programok sorrendje felcserélődhet, előre nem látható okok miatt változhat!
Az utazás min. 35 fő részvételével indul.
Az árak tájékoztató jellegűek, a változtatás jogát az iroda fenntartja. Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák (foglalási díj, helyi idegenvezető, szervezési költség). A belépők a helyszínen fizetendők.
A kedvezményes jegyek igénybevételéhez minden esetben szükséges a jogosultság igazolása! (gyerek: útlevél; diák: diákigazolvány, nyugdíjas: nyugdíjas igazolvány)
 Utolsó módosítás dátuma: 2022.02.23.