Wellness hétvége  a Duna-kanyarban
2022. október 07-09. 3 nap / 2 éj
      
1 nap: Első utunk a Pilisi Parkerdőn keresztül vezet .  Megnézzük a Solymári várat, sétálunk a Gera szurdokban, visegrádi panorámában gyönyörködünk, majd elfoglaljuk szállásunkat. Kis felfrissülés után délutánunk Esztergomban városnézéssel, bazilika látogatással, párkányi kiruccanással telik. Visszatérve hotelünkbe, wellness élmények, svédasztalos vacsora vár ránk.
2.nap:  Bőséges reggelink elfogyasztása után  az 1 éve megnyílt Komáromi Csillagerődöt, majd a  tatai Eszterházy kastélyt  tekintjük meg.  Egy könnyű ebéd elfogyasztása után a mesés természeti környezetben található Agostyáni Arborétumban -és a kényelmes Tardosi Lombkorona sétányról a Cserehátra nyíló páratlan panorámában gyönyörködünk. Késő délután érünk szállásunkra. Pihenés, fürdőzés, vacsora a hotelben.
.
3.nap: Hajókirándulást teszünk a Dunakanyarban,  majd Bajna felé vesszük az irányt, hogy hazánk frissen felújított várkastélyában időzzünk. A Sándor-Metternich kastélyt . A falu legmagasabb pontján álló kastély volt a Sándor grófok lakhelye Bajnán. Az 1840-es évek végén az ország egyik legszebb klasszicista kastélya volt egy tízhektáros kastélyparkkal. Hosszú évek rekonstrukciós és fejlesztési munkálatai után a legendás Ördöglovas egykori rezidenciája  2021.decemberében nyitotta meg kapuit a nagyközönség előtt. Kávézunk, finom süteményeket kóstolunk, majd a tündéri Zsámbéki Lámpa múzeumot és a lenyűgöző középkori bazilika romtemplomot tekintjük meg.  A nap során ebédelésre is nyílik lehetőség. Este 20 óra körül érkezünk haza.
 
Utazás: luxus kivitelű autóbusszal
Felszállóhelyek: Nagykőrös, Kecskemét, Cegléd
Szállás: 4* wellness hotel, 2 ágyas szobáiban
 
Ellátás: svédasztalos félpanzió
Részvételi díj:  55.900 Ft+ belépők  TÖRZSUTAS KEDVEZMÉNY: 2.000 Ft/fő
Belépők: kidolgozás alatt
Fakultatív ebéd: kb. 2800 Ft/alkalom
 
SZÉPKÁRTYÁVAL FIZETHETŐ!
 
A programok sorrendje felcserélődhet, előre nem látható okok miatt változhat!
Az utazás min. 35 fő részvételével indul.
Az árak tájékoztató jellegűek, a változtatás jogát az iroda fenntartja. Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák (foglalási díj, helyi idegenvezető, szervezési költség). A belépők a helyszínen fizetendők.
A kedvezményes jegyek igénybevételéhez minden esetben szükséges a jogosultság igazolása! (gyerek: útlevél; diák: diákigazolvány, nyugdíjas: nyugdíjas igazolvány)
 Utolsó módosítás dátuma: 2022.02.18.